Gudstjenester i Padesø Kirke

Søndag den 2. maj kl. 11.30 (4. søndag efter Påske)

Torsdag den 13. maj kl. 10.00 (Kristi Himmelfartsdag)

Søndag den 23. maj kl. 11.30 (Pinsedag)

Søndagens tekster.

Klik her og se søndagens tekst.

Klik her, se og hør tekst og musik fra Den Danske Salmebog

v/ sognepræst Nana Hauge

23. maj 11:30
23. maj 11:30 -

Tilbage til de gamle corona-regler. I hvert fald som vi kendte det hele efteråret 2020.

Konkret er der nu ikke længere tidsbegrænsning på 30 minutter, for gudstjenester eller andre kirkelige handlinger. Salmebøgerne kan også komme i brug igen, for anbefalingen om ikke at have fællessang er også væk.

Der kan samtidigt være flere med til gudstjenester, bryllupper og begravelser. Arealkravet er blevet lempet fra 7,5 til 2 kvm. pr. person, når man sidder ned og til 4 kvm., hvis man står op.

I flere måneder har vi skullet holde 2 meters afstand til hinanden. Det er nu ændret til 1 meters afstand, med mindre der skal synges - så hedder det 2 meters afstand.

Og man skal stadig bære mundbind når man går ind i kirken, til man har sat sig ned.

Der er plads til 24 personer i Padesø Kirke og op til 40 personer, hvis man er flere fra samme husstand.