Du er her:

Klik på de enkelte år i menuen, hvorved de tidligere kirkeblade kan ses.

v/ sognepræst Nana Hauge

23. maj 11:30
      23. maj 11:30 -

Tilbage til de gamle corona-regler. I hvert fald som vi kendte det hele efteråret 2020.

Konkret er der nu ikke længere tidsbegrænsning på 30 minutter, for gudstjenester eller andre kirkelige handlinger. Salmebøgerne kan også komme i brug igen, for anbefalingen om ikke at have fællessang er også væk.

Der kan samtidigt være flere med til gudstjenester, bryllupper og begravelser. Arealkravet er blevet lempet fra 7,5 til 2 kvm. pr. person, når man sidder ned og til 4 kvm., hvis man står op.

I flere måneder har vi skullet holde 2 meters afstand til hinanden. Det er nu ændret til 1 meters afstand, med mindre der skal synges - så hedder det 2 meters afstand.

Og man skal stadig bære mundbind når man går ind i kirken, til man har sat sig ned.

Der er plads til 24 personer i Padesø Kirke og op til 40 personer, hvis man er flere fra samme husstand.